Vuoden viimeinen

29.12 .2019

kl 12-14

Hakkarin tykkilumilatu

1km kierros. Vesisade. Porukkaa kuin pipoa ja ohjelmassa 2x15min VK. Hyvä harjoitus, jota paransi hieno, suorastaan seesteinen ilmapiiri. Tyypit antoivat tilaa, tervehtivät ja uskaltautuivat juttelemaan. Oli sellainen harvinainen rauha ja yhteisöllisyys, jota ei yleensä ensilumenladuilla aisti. Loppuverkassa mietiskelin, että olipa onnellinen vuoden viimeinen teho ja ladulla niin kiva olo.

Pari kuukautta tullut harjoiteltua hyvin ja ehjästi. Vähän on painanut jalkaa ja kättä viime päivinä, mutta taitaa kuulua asiaan. Koen olevani kunnossa ja se kokemus on totta vielä muutaman päivän. Viikonloppuna laitetaan numeroa rintaan Skandinavia Cupin merkeissä ja selvitetään millaisessa todellisuudessa on tullut eleltyä.

Joulu oli kaunis. Harvinaisen levollinen ollakseen Piippojen joulu.

Nyt pitänyt pientä haipakkaa muuttohommien muodossa, mutta huomenna muutunkin jo pirkkalalaiseksi mammantytöksi.

Eipä taida olla muuta sanottavaa, kuin iso Kiitos ja hei. Jatketaan tästä samasta ensi vuonna.

Terveisin

Eve